Lachworkshop

LaCHWORKSHOP

Ben je op zoek naar een leuke en inspirerende activiteit voor jouw team, vriendengroep of evenement? Dan is onze lachworkshop precies wat je nodig hebt! Lachen is namelijk niet alleen ontzettend leuk, maar heeft ook talloze voordelen voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.


Tijdens onze lachworkshop nemen we je mee op een reis vol plezier, positiviteit en ontspanning. Onze ervaren lachcoach zal je begeleiden in verschillende lachoefeningen en ademhalingstechnieken, die je helpen om je lachspieren te activeren en je stress te verminderen. Je zult versteld staan van de energieboost die je krijgt en de positieve sfeer die ontstaat!


Wat maakt onze lachworkshop zo bijzonder? Ten eerste is het een interactieve ervaring waarbij iedereen actief betrokken wordt. Samen lachen versterkt de band tussen de deelnemers en zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Bovendien is lachen besmettelijk, dus voor je het weet lachen jullie allemaal onbedaarlijk!


HOE GAAN WE

TE WERK?


Een standaard sessie duurt 45 tot 55 min. onze lachworkshop geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Het maakt niet uit als je wat meer moeite hebt om los te komen, onze lachcoach zal je op een speelse en respectvolle manier begeleiden.

 Deze teambuilding vereist geen ervaring en houd rekening met iedere collega, zodat iedereen zich veilig voelt.WAT IS DE PRIJS VAN EEN TEAMBUILDING?


Claqueurs maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal deelnemers, de locatie,..
WAT VOORZIET U ALS ORGANISTOR?


Wij komen naar uw locatie of kunnen voor u een locatie voorzien.

Claqueurs neemt alle benodigdheden zelf mee.

Indien het op uw locatie doorgaat, voorziet u een ruim en leeg lokaal. bv. een refter, danszaal, sporthal, grote lege vergaderzaal...