Teambuidings en workshops

Ontdek de kracht van samenwerking en creativiteit via onze

teambuildings en workshops

Stap uit je confortzone en verken je mogelijkheden

Bent jij op zoek naar een unieke ervaring voor uw team, bedrijf of evenement? Mag het eens wat anders zijn? Thinking outside the box?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Wij bieden theaterworkshops, teambuildings improvisatie en lachworkshops die gegarandeerd zorgen voor verstouwen, communicatie, creativiteit en innovatie.


Het resultaat? Een hechter team dat beter kan inspelen op veranderingen en uitdagingen. Een ijsbreker tijdens een evenement of gewoon om een leuke en ontspannen tijd te hebben met vrienden en collega's.

Lachworkshop

Teambuilding 


Teambuilding

improvisatie


Workshops

Voor Scholen En Groepen 


LACH, IMPRO , THEATER - WORKSHOPS EN TEAMBUILDINGS

De groepsdynamiek van team opkrikken?

Stress bij jou en je collega's verminderen? 

Het vertrouwen en de communicatie binnen jouw verbeteren? Tijd voor innovatie?

Een theater project op maat in jouw school?


Extra drama in de les met een theaterworkshop?

Deze bedrijven gingen je al voor: 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

EVERYONE FELT SAFEPrior to the event, I was sceptical that our group would warm up to theatrical improvisation. But the excercises that Nick chose, and way in which Nick guided the group through the excercices made all my initial worries redundant. This was a perfect team building excercise, where everyone felt safe enough to open up and be vulnerable. I was introduced to so many interesting new sides of my colleagues! -Definitely 100000% reccommend this workshop.JULIA 

- Accenture

AANSTEKELIJKE

CREATIVITEIT


Nick benoemen als de bezieler van Claqueurs doet hem alle eer aan. Ik heb zelf mogen ondervinden hoe hij zijn figuurlijke hart en ziel legt in hetgeen hij doet. De workshop die ik volgde werd met een grote dosis enthousiasme gebracht. Zijn kennis en ervaring zorgden voor een aanstekelijke creativiteit. Nick brengt de nodige expertise met zich mee, waardoor hij jong en oud op een boeiende manier weet te overtuigen, prikkelen en nieuwsgierig maakt naar theater en al zijn facetten. Ik ben grote fan van Nicks originele, artistieke ideëen die voortkomen uit zijn fantasierijk hoofd. Wie twijfelt, verliest.


SANNE

- HR BL

ZELFVERTROUWENNick geeft zulke leuke workshops! Ik deed er eentje rond improvisatie in een bedrijfscontext en had niet alleen een zeer amusante avond. Ik ging naar huis met tonnen inspiratie en een boost zelfvertrouwen. Ik zou hen heel warm aanbevelen aan iedereen die eens écht iets anders wil ervaren!

HANNAH

Plantrekkers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 
Zo blijf je op de hoogte van onze workshops en komende theatrale projecten. 

 
 
Feesten & Events van Claqueurs
Theater Claque
 
 

Even geen nieuws meer ontvangen? In elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je op elk moment kunt uitschrijven.
We dragen de grootste zorg voor je persoonsgegevens.

In ons privacy statement lees je welke stappen we nemen om je privacy te waarborgen.