referenties

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

ACT OP MAAT


Voor ons jaarlijks Nieuwjaarsdiner schakelden we Nick in.

En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Nick dacht met ons mee en maakte er een wervelende award-uitreiking van. Nick van Claqueurs? Alleen als het echt goed moet zijn:)Annick 

- Lambregts en Robben

ONTHAAL


Claqueurs theatrale hosting heeft ons evenement net die extra beleving gegeven vanaf het eerste moment! Bij het binnenkomen werden onze gasten aangenaam verrast en werd het ijs gebroken. Ook gedurende de receptie werd er voor een subtiel maar fijn entertainment gezorgd.
Claqueurs, aanrader voor een optimale sfeer!
JCI

- Antwerpse jonge ondernemers

ONTHAAL


Een tijdje terug werd ik aangenaam verrast door het enthousiaste ontvangst door Claqueurs op een netwerkevent dat doorging in het Provinciehuis in Antwerpen. Van een perfecte verwelkoming en ijsbreker gesproken! Ik voelde me meteen op mijn gemak waardoor het anders toch wat ongemakkelijke begin van een netwerkavond veranderde in een plezierig moment waarop ik meteen fijne connecties heb gelegd. Mijn avond begon en eindigde met een fijn gevoel, een moment dat ik niet snel zal vergeten. Ik raad Claqueurs aan aan iedereen die op zoek is naar die extra touch voor beleving en entertainment op zijn/haar event of feest!


Sarah

- & Stories by Sarah