Onderneming

Wie zich het applaus blijft herinneren, heeft altijd succes.


- Gys Miedema -

TEAMBUILDING THEATERWORKSHOP

Een theaterworkshop als unieke jobcoaching, teambuilding, eerste kennismaking of in het kader van het vergroten van de creativiteit. Het kan bij ons en dit op maat van de behoefte. We werken op verschillende vaardigheden om zo sterker de juiste doelstellingen te bekomen.

Met het concept van Claqueurs laten we mensen binnen de bedrijfswereld kennis maken met theater. Je haalt er als deelnemer zelfvertrouwen uit; het kan je ten goede komen tijdens een volgende presentatie en je leert onder andere beter spreken voor een groep.


Het is zeker eens wat anders dan de jaarlijkse bowling of paintball uitstap, en je zult als organisatie versteld staan van de positieve effecten bij bepaalde werknemers na het volgen van deze fijne workshop.

Duur: 2,5u 

U voorziet: Een ruim lokaal bv. een speelzaal, sportzaal, danszaal, theaterzaal, …

Een lege ruimte met stopcontact 

(indien stoelen/tafels moeten verzet worden, gaat dit ten koste van kostbare workshoptijd).

Max. aantal deelnemers: 20 per workshop Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. 


  THEATRALE HOSTINGS

  Heb je ooit al een saaie receptie of een doorsnee evenement beleefd?


  Claqueurs zorgt voor een theatrale hosting van jouw presentatie of netwerkevenement.


  Wij zorgen voor de totaalbeleving en het applaus!

  Zo blijft je event, boodschap, product langer in het geheugen van je klant. 

  Claqueurs flaneren, paraderen en wuiven vol overgave.


  Van één tot drie acteurs die jouw gasten verwelkomen; schrijden door de ruimte als een koning, lakei, klunzig zaalpersoneel,...of zijn een aanspreekpunt voor de aanwezigen. Ze staan fier en vol trots als boegbeeld op uw praalwagen of boot.

  Ze voegen een geniaal, herkenbaar detail toe aan hun kleurrijke verschijning zodat de toeschouwers zich verbonden voelen met uw gelegenheid, bedrijf of product.


  Een Claqueur/acteur in de bediening op jouw feest om je gasten te misleiden?

  Of een theatrale hosting op je event?

  Bent u benieuwd hoe wij uw feest of event veroveren?

  ALLROUND REGIE

  We verzorgen graag de regie voor theater, film of een bedrijfsvideo, themafeesten en meer. 


  Het is altijd fijn om erop te kunnen vertrouwen dat iemand de verantwoordelijkheid neemt over de algemene look en feel en dat het beoogde resultaat er ook werkelijk uitkomt.


  Als allround regisseur werkt Nick graag voor theater, video en conceptuele regie.


  Comedy of drama.. ieder goed verhaal dient goed verteld te worden.

  Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
  Of wil je brainstormen over een project?

  IMG_2171 kopie
  IMG_5202
  IMG_4130

  Nick: Ik heb veel ideeën, zo zit er een heel erg fijn concept in mijn hoofd waarbij je luxe picknickmanden kunt bestellen om ze dan in een prachtig park op een zelf gekozen plek te benutten. Zulke concepten zou ik graag met bestaande horecazaken op bijzondere locaties willen uitrollen. Ik zorg voor de regie en vul het inhoudelijke in, en de horecaondernemer kan bij zijn leest blijven en zorgen dat eten en drinken voortreffelijk zijn.

  CONCEPTUELE REGIE

  We verzorgen ook met plezier de conceptuele regie voor projecten. Het omvat een beetje alles waar Nick goed in is en graag doet. Het uitwerken en bedenken van concepten, de regie ervan in handen nemen of eventueel het spelen van een rol of coachen van anderen. Het belangrijkste is dat alle elementen aanwezig zijn en dat alles tot in het fijnste detail klopt. 

   Reacties 

  Sanne schreef: 

  Nick benoemen als de bezieler van Claqueurs doet hem alle eer aan. Ik heb zelf mogen ondervinden hoe hij zijn figuurlijke hart en ziel legt in hetgeen hij doet. De workshop die ik volgde werd met een grote dosis enthousiasme gebracht. Zijn kennis en ervaring zorgden voor een aanstekelijke creativiteit. Nick brengt de nodige expertise met zich mee, waardoor hij jong en oud op een boeiende manier weet te overtuigen, prikkelen en nieuwsgierig maakt naar theater en al zijn facetten. Ik ben grote fan van Nick's originele, artistieke ideëen die voortkomen uit zijn fantasierijk hoofd. Wie twijfelt, verliest.