Allround Regie & Events

ALLROUND REGIE

FEEST & EVENTS 

Dit kan voor een huwelijk of themafeest zijn of om een receptie wat meer kleur en ambiance te geven.

Graag verzorgen/regisseren we het onderdeel "thema"van je event.


Ook een THEATRALE HOSTING kan hier op zijn plaats zijn! 


We zorgen graag voor een totaalbeleving

en het applaus! 

We verzorgen graag de regie voor theater, film of een bedrijfsvideo, themafeesten en meer. 


Het is altijd fijn om erop te kunnen vertrouwen dat iemand de verantwoordelijkheid neemt over de algemene look en feel en dat het beoogde resultaat er ook werkelijk uitkomt.

CONCEPTUELE REGIE

We verzorgen ook met plezier de conceptuele regie voor projecten. Het omvat een beetje alles waar Nick goed in is en graag doet. Het uitwerken en bedenken van concepten, de regie ervan in handen nemen of eventueel het spelen van een rol of coachen van anderen. Het belangrijkste is dat alle elementen aanwezig zijn en dat alles tot in het fijnste detail klopt. 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Of wil je brainstormen over een project?

IMG_2171 kopie
IMG_5202
IMG_4130

Nick: Ik heb veel ideeën, zo zit er een heel erg fijn concept in mijn hoofd waarbij je luxe picknickmanden kunt bestellen om ze dan in een prachtig park op een zelf gekozen plek te benutten. Zulke concepten zou ik graag met bestaande horecazaken op bijzondere locaties willen uitrollen. Ik zorg voor de regie en vul het inhoudelijke in, en de horecaondernemer kan bij zijn leest blijven en zorgen dat eten en drinken voortreffelijk zijn.

HOSTING

Claqueurs flaneren, paraderen en wuiven vol overgave.


Van één tot drie acteurs die jouw gasten verwelkomen; schrijden door de ruimte als een koning, lakei, klunzig zaalpersoneel,...of zijn een aanspreekpunt voor de aanwezigen. Ze staan fier en vol trots als boegbeeld op uw praalwagen of boot.

Ze voegen een geniaal, herkenbaar detail toe aan hun kleurrijke verschijning zodat de toeschouwers zich verbonden voelen met uw gelegenheid, bedrijf of product.


Bent u benieuwd hoe wij uw feest of event veroveren?