Feesten & Events

FEEsten EN EVENTS 

Op zoek naar de wauw-factor voor je boodschap, feest of event?


Unieke personages of een onverwachte beleving met acts volledig op maat?


Een moment waardoor je boodschap of event beter blijft hangen in het geheugen van je gasten? Stuur een bericht om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, zo zorgen wij voor het entertainment en het applaus.


Wij vertellen jouw verhaal en zorgen voor een unieke beleving.

Ontdek hoe onze Claqueurs ervoor zorgen dat ze een blijvende indruk achterlaten bij je doelpubliek.

Vindt u niet wat u zoekt.. daag ons uit en stuur ons je idee.

Wij denken met je mee!

Onthaal & Theatrale Acts


Vertel ons, welke uitstraling wil je voor je event?
Welk verhaal wil jij vertellen? Welke ervaring wil je meegeven aan je gasten?
Met onze acteurs zorgen wij voor de totaalbeleving.


Het brengt de groep in beweging, het zorgt ervoor dat die passieve houding van je gasten gelijk aan de start van het event verandert in een actieve en open houding. Wij staan garant voor een glimlach en entertainment.

We bieden een breed gamma van thema's en personages, dit kan van heel groots tot subtiel.Van één tot meer acteurs die jouw gasten verwelkomen, begeleiden, informeren; schrijden door de ruimte als een koning, lakei, klunzig zaalpersoneel,...of zijn een aanspreekpunt voor de aanwezigen. Zo voelen de toeschouwers zich verbonden met uw gelegenheid, bedrijf of product en blijft het langer in het geheugen. Net die extra vibe en het applaus dat je event verdient!

Conceptuele Acts op maat 


Van een sinterklaasshow, sketches tot award uitreiking.

Wij creëren helemaal op maat! Heb je een idee,

contacteer ons, wij werken het uit. We zijn graag vanaf de start betrokken en maken ook creaties van scratch. Mee denken en creatieve input kan je zeker verwachten van Claqueurs.
Ook andere disciplines schrikt ons niet af.
Wij vertellen
jouw verhaal en zorgen voor een unieke beleving.


Ben je op zoek naar iets dat je hier niet kan terugvinden,
stuur ons gerust een mail en daag ons uit.WHAT OUR CUSTOMERS SAY

ACT OP MAAT


Voor ons jaarlijks Nieuwjaarsdiner schakelden we Nick in.

En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Nick dacht met ons mee en maakte er een wervelende award-uitreiking van. Nick van Claqueurs? Alleen als het echt goed moet zijn:)Annick 

- Lambregts en Robben

ONTHAAL


Claqueurs theatrale hosting heeft ons evenement net die extra beleving gegeven vanaf het eerste moment! Bij het binnenkomen werden onze gasten aangenaam verrast en werd het ijs gebroken. Ook gedurende de receptie werd er voor een subtiel maar fijn entertainment gezorgd.
Claqueurs, aanrader voor een optimale sfeer!
JCI

- Antwerpse jonge ondernemers

ONTHAAL


Een tijdje terug werd ik aangenaam verrast door het enthousiaste ontvangst door Claqueurs op een netwerkevent dat doorging in het Provinciehuis in Antwerpen. Van een perfecte verwelkoming en ijsbreker gesproken! Ik voelde me meteen op mijn gemak waardoor het anders toch wat ongemakkelijke begin van een netwerkavond veranderde in een plezierig moment waarop ik meteen fijne connecties heb gelegd. Mijn avond begon en eindigde met een fijn gevoel, een moment dat ik niet snel zal vergeten. Ik raad Claqueurs aan aan iedereen die op zoek is naar die extra touch voor beleving en entertainment op zijn/haar event of feest!


Sarah

- & Stories by SarahHOE GAAN WE

TE WERK?


We bespreken de opdracht via telefoon en mail en maken een offerte op maat. Indien nodig brengen we vooraf een bezoek op de locatie. Na goedkeuring van het prijsvoorstel werken we een script of scenario uit naar uw idee, thema of vraag. We zijn graag vanaf de start betrokken en maken ook creaties van scratch en volledig op maat. Mee denken en creatieve input kan je zeker verwachten van Claqueurs. Op de dag zelf

komen we een uur vooraf naar de afgesproken locatie, indien we inschatten dat de voorbereiding meer tijd vraagt, kan dit na afspraak meer zijn.WAT IS DE PRIJS VAN ACTEURS ?


Claqueurs maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal acteurs, de locatie
en of er al dan niet een concept dient uitgewerkt te worden.
WAT  VOORZIEN WE ALS ORGANISTOR?


Claqueurs brengt al zijn benodigdheden, kostuums en make up zelf mee. U voorziet op de locatie een ruimte met/of in de

buurt van – sanitair,

waar we ons kunnen omkleden en onze persoonlijke spullen veilig kunnen achterlaten.

VIDEO &

Reclame


U kan bij ons terecht met een kant en klaar scenario,

maar ook voor de opmaak hiervan.


We verzorgen ook met plezier de regie voor projecten.

Het uitwerken en bedenken van concepten, de regie ervan in handen nemen of eventueel het spelen van een rol of coachen van anderen. Het belangrijkste is dat alle elementen aanwezig zijn en dat alles tot in het fijnste detail klopt.


PREsentatie &

Rollenspel


De juiste informatie, met de juiste intermezzo’s, de nodige personen in de bloemen zetten, interactiviteit met het publiek, …

We maken het geheel visueel interessant, delen de juiste informatie en vermaken het publiek.


Ook voor training en rollenspel zijn onze acteurs inzetbaar.

Acteurs kunnen gebruikt worden om deelnemers te helpen het onderwerp beter te begrijpen, complexe situaties te oefenen en hun vaardigheden in communicatie en conflicthantering te verbeteren.

TEAMBUILDING IMPROVISATIE

Met het concept van Claqueurs laten we mensen binnen de bedrijfswereld kennis maken met improvisatietheater. 


Geen decor, geen ingestudeerde tekst, geen vastgelegde personages en geen vangnet. Improviseren op een podium ziet er indrukwekkend en moeilijk uit. Maar dat is niet (altijd) het geval. Nick van Claqueurs leert jou en je team over accepteren, luisteren, kijken, lachen, open staan voor feedback en te durven falen.Je wil graag een teambuilding met je collega's? Top! 

Heb je al aan theater gedacht?
Een improvisatie workshop van Claqueurs zorgt voor teamgeest en groepsdynamiek.


Extra: bij onze teambuilding werk je aan vertrouwen, communicatie en

thinking out side the box.


Thinking outside the box , buiten je comfort zone stappen, nieuwe inzichten verwerven en een ander kijk krijgen. Dat is wat je mag verwachten bij improvisatie. Daarnaast creëert het vertrouwen, creativiteit en (meer) communicatie.


Bij improvisatie kan je niets fout doen. Alles kan en alles mag! Zeg gewoon ‘ja’ op alles wat je medespelers aanbieden en sta versteld van het resultaat.

Oh ja, het is best mogelijk dat je in je broek doet van het lachen. (wees voorbereid) :-)

_7030052
fe193192-6e93-4b2d-9845-567ac09e031f
_7030070
_7030091
WhatsApp Image 2022-05-11 at 11.30.50 AM


HOE GAAN WE

TE WERK?


Een standaard sessie duurt 2,5u. Hier krijg je van Nick de nodige tips & tricks om samen tot een waanzinnige scène te komen. We gaan altijd van start met rustige opwarmingsoefeningen zodat je op je eigen tempo in de schijnwerpers kan stappen. Deze teambuilding vereist geen ervaring en houd rekening met iedere collega, zodat iedereen zich veilig voelt.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN TEAMBUILDING?


Claqueurs maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal deelnemers, de locatie,..
WAT VOORZIET U ALS ORGANISTOR?


Wij komen naar uw locatie of kunnen voor u een locatie voorzien.

Claqueurs neemt alle benodigdheden zelf mee.

Indien het op uw locatie doorgaat, voorziet u een ruim en leeg lokaal. bv. een refter, danszaal, sporthal, grote lege vergaderzaal...WHAT OUR CUSTOMERS SAY

EVERYONE FELT SAFEPrior to the event, I was sceptical that our group would warm up to theatrical improvisation. But the excercises that Nick chose, and way in which Nick guided the group through the excercices made all my initial worries redundant. This was a perfect team building excercise, where everyone felt safe enough to open up and be vulnerable. I was introduced to so many interesting new sides of my colleagues! -Definitely 100000% reccommend this workshop.JULIA 

- Accenture

AANSTEKELIJKE

CREATIVITEIT


Nick benoemen als de bezieler van Claqueurs doet hem alle eer aan. Ik heb zelf mogen ondervinden hoe hij zijn figuurlijke hart en ziel legt in hetgeen hij doet. De workshop die ik volgde werd met een grote dosis enthousiasme gebracht. Zijn kennis en ervaring zorgden voor een aanstekelijke creativiteit. Nick brengt de nodige expertise met zich mee, waardoor hij jong en oud op een boeiende manier weet te overtuigen, prikkelen en nieuwsgierig maakt naar theater en al zijn facetten. Ik ben grote fan van Nicks originele, artistieke ideëen die voortkomen uit zijn fantasierijk hoofd. Wie twijfelt, verliest.


SANNE

- HR BL

ZELFVERTROUWENNick geeft zulke leuke workshops! Ik deed er eentje rond improvisatie in een bedrijfscontext en had niet alleen een zeer amusante avond. Ik ging naar huis met tonnen inspiratie en een boost zelfvertrouwen. Ik zou hen heel warm aanbevelen aan iedereen die eens écht iets anders wil ervaren!

HANNAH

Plantrekkers

ALLROUND REGIE

We verzorgen graag de regie voor theater, film of een bedrijfsvideo, themafeesten en meer. 


Het is altijd fijn om erop te kunnen vertrouwen dat iemand de verantwoordelijkheid neemt over de algemene look en feel en dat het beoogde resultaat er ook werkelijk uitkomt.


Als allround regisseur werkt Nick graag voor theater, video en conceptuele regie.


Comedy of drama.. ieder goed verhaal dient goed verteld te worden.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Of wil je brainstormen over een project?

17492535_10208203445300504_1351210938640100195_o
IMG_2171 kopie
IMG_5202
IMG_4885
IMG_8166
IMG_8306

CONCEPTUELE REGIE

We verzorgen ook met plezier de conceptuele regie voor projecten. Het omvat een beetje alles waar Nick goed in is en graag doet. Het uitwerken en bedenken van concepten, de regie ervan in handen nemen of eventueel het spelen van een rol of coachen van anderen. Het belangrijkste is dat alle elementen aanwezig zijn en dat alles tot in het fijnste detail klopt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 
Zo blijf je op de hoogte van onze workshops en komende theatrale projecten. 

 
 
Feesten & Events van Claqueurs
Theater Claque
 
 

Even geen nieuws meer ontvangen? In elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je op elk moment kunt uitschrijven.
We dragen de grootste zorg voor je persoonsgegevens.

In ons privacy statement lees je welke stappen we nemen om je privacy te waarborgen.